Trouwerij Antoinette & Erik / 26 mei 2017

Bruid en bruidegom wonen allebei in Ouderkerk aan de IJssel, dus begonnen we de dag bij Erik. Onder toeziend oog van hondje Puck transformeerde Erik van bouwvakker tot bruidegom! En met het gave Volkswagenbusje ging hij op pad om Antoinette op te halen.

Die stond al ongeduldig te wachten, al stralend en toch ook wel ietsje zenuwachtig.

Hanna van HairbyH zorgde ervoor dat haar kapsel prachtig matchte bij haar kanten sluier en lijfje van haar jurk.

In het Loetbos, onder een strakblauwe lucht en stralende zon (en gelukkig ook wat schaduw) maakten we de fotoreportage. En met een overhemd, gilet en jasje en in een jurk met 8 lagen tule is het best zweten kunnen we vertellen.....maar dat mocht de pret niet drukken, Erik en Antoinette knuffelden er lekker op los!

Het laatste half uur van de reportage werden we vergezeld door 9 prachtige bruidskids, en wat deden ze het supergoed! Blije meisjes en stoere knullen....wat een feestje om daarmee te werken!

De huwelijksceremonie vond plaats bij Theetje Tiendweg, een leuke tuin op een erf, helemaal gestyled in vintage kleuren en details. Op strobalen, buiten onder de bomen gaven ze elkaar het jawoord, genoten we van een heerlijk taartenbuffet en koude drankjes en maakten we gezellig foto's met familie en vrienden.

Na de kerkdienst werd er door gefeest op de mooie locatie Fort Wierickerschans in Bodegraven, en zorgden wij voor bedankfoto's en ouderboekjes.

Na genoten te hebben van een heerlijke barbecue zat de dag voor ons erop!

 

Lieve Ant en Erik, bedankt voor een supergezellige dag!