Trouwerij Nienke & Peter / 22 februari 2017

Buiten foto's zat er vanmorgen niet in, de regen striemde in vlagen over het natuurgebied bij Rhenen. Maar Peter en Nienke vonden beiden de Cunera kerk in Rhenen een mooie binnenlocatie, en daar konden we in alle rust genieten van een gezellige reportage. Beiden houden van een klassieke stijl en dat paste uitstekend bij deze locatie! Aan de overkant van het water stonden de daggasten de veerpont op te wachten waarmee we aankwamen, en na koffie met gebak in het Veerhuis maakten we foto's met familie en vrienden. Getrouwd werd er in Kesteren, in Molen de Zwaluw, waar we ook genoten van een heerlijke lunch. Bij de kerk in Ochten stonden de kids van juf Nienke klaar om op de foto te gaan met de juf, en wat genoten ze later van de kinderreceptie. Wij hebben ook genoten, Peter en Nienke, bedankt voor een fijne dag!