Trouwerij Eline & Niek / 7 oktober 2016

Vanuit Papendrecht was het vroeg vertrekken naar Hannie’s familie in Rijssen, om op tijd aan te komen bij Niek. Die zat nog heerlijk aan de ontbijttafel en van zenuwen totaal geen last had. En ook bij Eline was het een gezellige bedrijvigheid, maar geen stress. Nadat Niek in zijn sportieve Porsche 911 zijn bruid kwam ophalen, reden we naar de Houtzagerij in Delden, en een nabijgelegen natuurgebied met waterrad voor de reportage. Het was een gezellig gebeuren, en zoals altijd gaat de tijd veel te snel! Vriendin Gerinda en haar man waren vandaag mijn assistenten, bedankt voor jullie hulp en gezelligheid;) Na koffie en broodjes maakten we alvast wat foto’s met familie en daarna was het tijd om te trouwen! De vader van Eline bracht haar naar binnen, en en haar zus las de akte voor; dat zorgde voor een persoonlijke noot tijdens de ceremonie. Hierna was het de beurt aan de uitgebreide vriendengroep om op de foto te gaan met het bruidspaar. Tijdens de kerkdienst zorgde ik voor de bedankfoto’s en mocht daarna heerlijk meegenieten van het diner op de feestlocatie!

Niek en Eline, bedankt voor een gezellige en mooie dag!