Trouwerij Sifra & Thomas / 15 september 2016

Hoe dichter bij Dordt......hoe leuker het wordt! Vandaar dat Thomas met een snelle moderne Tesla vanuit Werkendam op pad ging. Want daar stond Sifra al te wachten op zijn komst, uiterlijk heel rustig, maar toch wel met de kriebels in haar buik bekende ze! En zo hoort het;)  Landgoed Dordwijck was onze fotolocatie, en dat is een fijne plek om te zijn. Mooi licht, gefilterd door de bomen, gevarieerde achtergronden, en genoeg schaduwplekjes als het even te zonnig is. Combineer dat met een mooi, verliefd bruidspaar en de camera bleef maar klikken! Thuis bij de daggasten was het even heerlijk uitrusten en eten; waarna we naar het altijd mooie stadhuis van Dordt reden zodat er echt getrouwd kon worden. In de Trinitatuskapel een paar straten verder vond de kerkdienst plaats.

Thomas en Sifra, veel geluk samen!