Trouwerij Plonie & Jaco / 30 september 2016

In Sliedrecht begon voor ons de dag bij Plonie, die vakkundig gekapt en opgemaakt werd door Eveliene van LOOKS. Jaco was in stijl onderweg, om zijn bruid mee te nemen op reportage in een schitterende Jaguar. En zo reden we o.a. samen met videograaf Jan van www.jbfilmproducties.com, naar natuurgebied de Vlist. Van een vriendelijke eigenaar van een woonboerderij mochten we op zijn terrein om op een paar prachtige plekjes foto’s te maken. En als het bruidspaar ontspannen geniet, is het voor de fotograaf ook genieten! Bij de Arendshoeve in Bergambacht hadden alle daggasten zich verzameld, en vond ook de huwelijksceremonie plaats. En hoewel het eind september is, kon dit buiten plaatsvinden, toch wel bijzonder! De kerkdienst vond plaats in de mooie Laurentiuskerk in Bergambacht.

Plonie en Jaco, bedankt voor een gezellige dag!