Trouwerij Malinda & Pieter / 1 september 2016

Op Flakkee was het al vroeg dag voor kapster Johanna van LOOKS, die de laatste hand legde aan de make-up van Malinda toen wij aankwamen. Ondertussen was Pieter al onderweg in zijn MG cabrio, vanuit Gouda. En toen Malinda dan eindelijk de voordeur open deed en hij die eerste blik wierp, klonk er een hartgrondig en enthousiast: ooooh wauw! Rondom Sommelsdijk en Middelharnis zijn er genoeg prachtige plekjes te vinden, waar we foto's konden maken; bij de dorpskerk, de boekenwinkel, een stuk weiland met schapen, het havenhoofd......en dan gaat de tijd veel te snel! Maar een gezellige groep daggasten stonden te wachten, en waren er getuige van dat ze elkaar het jawoord gaven in het Raadhuis van Middelharnis. Familiefoto's maakten we in een knus straatje bij de haven, waarna het tijd was voor de kerkdienst. Tijdens de dienst zorgden wij voor bedankfoto's en brachten die op de feestlocatie Het Prieel in Sommelsdijk. En daar was iedereen heerlijk actief aan het bowlen! Wat een leuk idee om gezellig tijd door te brengen tot het diner! Voor ons zat de dag erop, maar het feest op Flakkee ging nog wel even verder!

Malinda en Pieter, veel geluk samen, bedankt voor een gezellige dag!