Trouwerij Jacqueline & Nico / 28 september 2016

Terwijl in Hardinxveld Hanna van Hair by H bezig was met het kapsel van Jaqueline, was Nico al onderweg vanuit Scheveningen! Na die heerlijke eerste ontmoeting vertrokken voor een korte eerste fotosessie in een mooi stukje Hardinxvelds groen. Ondertussen verzamelden de daggasten zich bij de bruid thuis, en kwamen wij ook aan om even koffie te drinken en de foto’s met familie en vrienden te maken. In het mooie stadhuis van Dordt werd hun huwelijk voltrokken. Bij binnenkomst werden we begeleid door prachtige muziek, live gespeeld op piano en dwarsfluit. Na een groepsfoto maakten we het tweede gedeelte van de reportage, rondom de Grote Kerk, en ook nog even binnenin de kerk. Een mooie plek om een foto te maken van de bruid met haar favoriete instrument: de panfluit!

Nico en Jaqueline, bedankt voor de hartelijke ontvangst en een gezellige dag!