Trouwerij Carina & Coen / 8 september 2016

Blote voeten, zand tussen je tenen, blauwe lucht, zon, met de liefde van je leven hand in hand langs de zee......beter kun je je trouwdag niet beginnen! Dat je dan ook gewoon met een megatractor het strand op dendert richting de vloedlijn en op klompen door de duinen struint; klinkt als een vreemde combinatie.....maar met een dol-op-het-strand bruid uit Lisse en dol-op-tractor bruidegom uit Hardinxveld is dat eigenlijk best normaal! En zo hadden we een heerlijke gevarieerde reportage met Coen en Carina, een heerlijk vrolijk stel. In 't Huys Dever in Lisse werd er getrouwd en maakten we foto's met familie en vrienden. Na een heerlijke lunch vond de kerkdienst plaats, en zorgden wij ondertussen voor bedankfoto's en ouderboekjes. En toen de bruidstaart ook op de foto stond, en de gasten zich prima vermaakten op het terras van Vliethoeve in Bodegraven, zat voor ons de fotografie erop!

Coen en Carina, geniet van elkaar!