Trouwerij Marjon & Niels / 26 augustus 2016

In Scheveningen was het met 22 graden en een heerlijk zeewindje prima uit te houden. En met in huis een ventilator erbij, was het ook voor kapster Johanna van LOOKS prettig werken, en zorgde ze voor een mooi kapsel en make-up bij Marjon. Alleen Niels had het even warm, want hij arriveerde te vroeg en moest toch echt nog een kwartiertje wachten in de auto om zijn bruid in de armen te sluiten. Samen met Seth (in hetzelfde supergaaf pak als papa!) reden we naar de rozentuin in Scheveningen. En daar hadden wij en Seth het prima naar ons zin, loopauto mee, gekke bekken trekken, snoepjes krijgen....hij vond het allemaal heel gezellig! Met Niels en Marjon bezochten we daarna ook nog even de gevangenis........wel alleen aan de buitenkant, want die heeft zo'n gave oude deur. Uit de binnenkant blijven we maar even weg hebben we bedacht... Na even pauze bij de daggasten thuis, reden we naar Wassenaar, waar in raadhuis de Pauw hun huwelijk werd voltrokken. En door een haag van witte rozen liepen ze als man en vrouw weer naar buiten, en konden we aan de slag met de familiefoto's. Na de lunch werd in Scheveningen hun huwelijk kerkelijk bevestigd, en zat voor ons de fotoreportage er op!

Niels, Marjon en Seth, bedankt dat we bij jullie dag mochten zijn! Veel geluk samen op jullie schip!