Trouwerij Frederike & Simon / 25 augustus 2016

Een nationaal hitteplan, hittegolf, code oranje.....ach het maakt ook allemaal niks uit als het je trouwdag is. Want dan straal je gewoon en geniet je van elkaar, net zoals Simon en Frederike deden! De zon kwam net op toen we naar Kesteren reden, waar Simon al klaar stond bij de mooie oude Ford Mustang. Maar hond Rex moest ook nog op de foto, compleet met strik....al vond ie dat niet zo'n succes ;) En terwijl Simon onderweg was, werd Frederike in Bruchem vakkundig gekapt en opgemaakt door Eveliene van LOOKS. Eenmaal in trouwjurk kwam toch even dat spannende, leuke kriebelgevoel: hij komt eraan! Na die heerlijke eerste ontmoeting reden we naar het park in Zaltbommel, waar het zonlicht prachtig gefilterd werd door de bomen, en een een feeërieke sfeer bracht. Na nog een paar zonnige foto's bij de Waal, werd het tijd om naar Huis ter Brakel te rijden. Alle daggasten hadden zich hier verzameld om getuigen te zijn van het feit dat ze toch echt man en vrouw werden! Na de familiefoto's (zelfs de jongste telg was in stijl gekleed!) genoten we van een heerlijke lunch. Daarna reden we terug naar Bruchem voor de kerkdienst.

Lieve Frederike en Simon, blijf vooral zo heerlijk vrolijk en nuchter, en blijf genieten van elkaar!