Trouwerij Adriana & Bart / 16 augustus 2016

Heerlijk om na 3 weken vakantie weer aan de slag te gaan met de trouwreportages! Voor de tweede keer reden we bij de familie de Groot het erf op in Nieuw Lekkerland; waar Johanna van LOOKS al een poosje aanwezig was voor kapsel en make-up van de bruid. Maar toen Bart aan kwam rijden stond ze heel snel beneden om de deur open te doen, en hem een dikke knuffel te geven! Waren ze vorig jaar nog ceremoniemeesters, nu stonden ze als bruidspaar in de belangstelling.....en dat is best ff wennen, maar dat lukte gelukkig snel! Met de molen, het haventje en de kerk van Streefkerk hadden we prima locaties om de reportages te maken. En met een heerlijk zonnetje, en een gezellig bruidspaar was het weer genieten! In het Carillon in Nieuw Lekkerland vond de huwelijksvoltrekking plaats, en hun huwelijk werd kerkelijk bevestigd in de Lekdijk kerk.

Bart en Adriana, we hebben genoten van jullie dag!