Trouwerij Natanja & Jan-Jaap / 7 juli 2016

En ook vandaag hoefden we niet ver te rijden voor de bruid, een klein stukje verder in Papendrecht. Gertrude van LOOKS had het alweer druk met de feestkapsels en make-up van bruid, dochter Julia, moeder en vriendinnen! En wat had Julia er zin in, stralend en genietend van alles huppelde ze door huis.....met heuse krullen in haar lok ;) Broer Mathijs bekeek alles rustig vanaf de bank, en vond de IPad stiekem interessanter. Maar toen Jan-Jaap aankwam in de mooie Tesla, veranderde dat ineens.....zo'n moderne auto met allerlei technische snufjes, dat was reuze interessant! En zo gingen we op pad naar Dirksland voor het eerste stukje van de reportage, bij een oude sluis, en het huis van de oom en tante van de bruidegom. De kids deden het super, en toen Julia genoeg rondjes had gedraaid, vertrokken we naar Goedereede, de geboortegrond van Jan-Jaap, om daar die twee samen nog even van elkaar te laten genieten! In de prachtige toren van het dorp werd het huwelijk voltrokken en maakten we aansluitend foto's met familie en vrienden. Hun huwelijk werd ingezegend in de Levensbron, ook in het mooie Goedereede.

Natanja, Jan-Jaap, Mathijs en Julia, bedankt voor een gezellige dag!