Trouwerij Marjolein & Niels / 14 juli 2016

En die begon in Benthuizen, waar Niels door vader en moeder in pak werd gestoken. Terwijl de chique trouwauto nog onderweg was, reden wij vast naar het huis van de bruid. Daar was iedereen gezellig in de woonkeuken present en was de kapster druk bezig de laatste hand te leggen aan de krullen van Marjolein. En toen het plaatje compleet was, mocht Niels eindelijk zijn bruid bewonderen! In en om kasteel Wittenburg in Wassenaar hadden we een gezellige reportage met af en toe een 'peukie' tussendoor.....dat heb je als bruidegom, bruid, vriendin en fotograaf roken! Na een heerlijke lunch thuis, vertrokken we naar het oude Raadhuis van Alphen a/d Rijn, waar ze officieel trouwden en zus Julia de ringen mocht overhandigen. Uiteraard mochten foto's met familie en vrienden niet ontbreken, en met een gezellige familie en een heerlijk zonnetje is dat zeker geen straf! Tijdens de kerkdienst in Benthuizen zorgden wij voor een bedankfoto en ouderboekjes, en leverden die weer af op de feestlocatie in Zoetermeer.

Niels en Marjolein, bedankt voor een gezellige dag en een warm onthaal!