Trouwerij Irene & Dennis / 6 juli 2016

Voor het begin van de dag hoefden we niet ver te rijden, een paar straten van ons eigen huis was Irene haar jurk aan het aantrekken. En wat een plaatje werd dat, een mooie parelkleurige, strak aangesloten jurk met kant en een kleine sleep! Geen wonder dat Dennis straalde toen hij haar zag; overigens mocht hij er zelf ook wezen in een blauw pak met hippe witte schoenen. Bij Landgoed Dordwijk hadden we heerlijk lang de tijd om ontspannen foto's te maken. En bij Dennis en Irene hoefde je niet veel te zeggen....samen genoten ze van het moment met elkaar, de liefde spatte er vanaf! In het Koetshuis in Rotterdam werd Irene door haar vader naar Dennis gebracht, en werden ze officieel mijnheer en mevrouw van Zijtveld. Na een gezellige borrel in het zonnetje buiten zat voor ons de fotografie erop, en konden de gasten gaan genieten van het diner en de feestavond.

Lieve Irene en Dennis, we vonden het gezellig om jullie dag mee te beleven!