Trouwerij Sandra & Léon / 24 juni 2016

Al vroeg vertrokken we richting Barneveld waar de kapster bezig was met haar en make-up van de bruid. Ook Léon moest een eindje rijden vanuit 's Gravendeel, voordat hij Sandra in zijn armen kon sluiten!

In een mooie sportieve witte Peugeot reden we naar het terrein van Kasteel Renswoude om foto's te maken. De bruid in haar chique blauwe jurk vormde een prachtig contrast met het groen van de natuur! En een foto met trompet mocht niet ontbreken, omdat Léon daar heel graag op speelt tijdens zijn optredens met het showkorps waar hij lid van is.

Na een lekkere lunch en foto's met de daggasten vertrokken we naar het gemeentehuis van Barneveld, waar het bruidspaar werd opgewacht door het trompettistenduo Arjan & Edith Post, dat is nog eens een entree maken als bruidspaar!

Na de kerkdienst vertrokken we naar Echteld waar we genoten van diner, ijsbruidstaart en een gezellige receptie. Een vrolijk optreden van showkorps Juliana, waar ook de broer en vrienden van Léon in meespelen, was een leuke afsluiter van de dag voor ons!

 

Sandra en Léon, veel geluk samen, en bedankt voor een gezellige dag!