Trouwerij Marinka & Bert / 2 juni 2016

Als je geboren en opgegroeid bent in Zuid-Afrika, en je komt voor een leuke jongen in Nederland wonen.....dan moet het wel echte liefde zijn!! En zo kwam het dan tot hun grote dag; gelukkig was de familie van Marinka overgekomen om deze mooie dag met hen mee te beleven. En dus was het vanmorgen in Ridderkerk een gezellige boel en vlogen die leuke Zuid-Afrikaanse woorden over en weer, terwijl kapster Johanna weer zorgde voor topkapsels (en gekke bekken) Nu weten we dus inmiddels dat Marinka 'baie fotogenies' is (heel fotogeniek) en dat ze het heerlijk vind om 'drukkies' te geven (een dikke knuffel). En daar had Bert uiteraard geen bezwaar tegen, gelukkig ook niet tijdens de reportage in het Munnikepark in Zwijndrecht! In het Koetshuis in Rotterdam vond de huwelijksceremonie plaats, waarna we genoten van een heerlijke lunch. In Ridderkerk werd hun huwelijk bevestigd door de vader van Bert, een bijzonder iets om als vader te mogen doen!

Lieve Marinka en Bert, baie dankie vir 'n mooi dag!