Trouwerij Laura & Wilbert / 17 juni 2016

Bij Laura thuis was Eveliene van LOOKS druk bezig met het kapsel en de make-up toen we aankwamen. Terwijl hond Bram braaf toezicht hield of alles wel goed ging, was Wilbert onderweg om zijn bruid op te halen. Strak in het pak en in een mooie Porsche, nam hij Laura mee op reportage in Dordrecht, in en om restaurant Kotchinsky. Samen met Dirk Terlouw Videografie, legden we de liefde vast tussen dit vrolijke stel. Daarna reden we naar de trouwlocatie aan de Achter Ambachtseweg, die met oog voor detail supergaaf gestyled was! Familie en vrienden waren getuigen van het feit dat ze allebei ja zeiden, waarna een stukje bruidstaart heerlijk smaakte. Omdat de tuin van de locatie zo mooi was, en de voorspelde regen uitbleef, namen we tussendoor nog even de tijd voor wat foto's. Na een heerlijk ontspannen lunch in de buitenlucht, vertrokken we naar Krimpen ad IJssel voor de kerkdienst.

Laura en Wilbert, bedankt voor een gezellige en vrolijke dag!