Trouwerij Jantine & Jonathan / 23 juni 2016

In Moerkapelle had het geregend vannacht, en flink ook! Het koste dan ook enige moeite voor Jonathan om met droge voeten in de auto te komen, aangezien de hele straat blank stond. Toen dat gelukt was kon hij niet wachten om Jantine te ontmoeten en in zijn armen te sluiten....wat blijft het toch leuk, die eerste blik, die eerste knuffel!

Samen met HESfilmt, gingen we op pad naar het natuurgebied bij de Rotte, en we hielden het, ondanks de prachtig dreigende luchten, heel de reportage droog!

En het dappere bruidspaar trotseerde plassen, zand, nat gras, kolonies naaktslakken en kleine padjes zodat we de mooiste beelden konden maken. Daarnaast genoten ze ook gewoon heerlijk van elkaar, en dat is het mooiste wat je kunt hebben als fotograaf!

Officieel getrouwd werd er in Hoeve Kromwijk waar alle kinderen van juf Jantine ook bij waren en daarna een feestje vierden op de kinderreceptie.

In Moerkapelle werd hun huwelijk kerkelijk bevestigd.

 

Jantine en Jonathan, bedankt voor wen gezellige dag!