Trouwerij Trudie & Anton / 25 mei 2016

We houden de blog qua verhaal iets korter vanaf nu, de foto's zeggen toch vaak meer dan woorden! Dit lieve stel van vandaag reed stralend rond in een schitterende oude Rolls Royce. Alle daggasten werden vervoerd in een oude blauwe bus. In het Wantijpark maakten we onze reportagefoto's, vergezeld door het gezellige duo van Heikoop media. Brandnetels, stekelplanten, struiken en takken, overal stapten Anton en Trudie doorheen, voor de mooiste foto's! In het stadhuis van Dordrecht beloofden ze elkaar trouw, en door een flinke bellenhaag kwamen ze als man en vrouw weer naar buiten. Na een heerlijke lunch werd hun huwelijk kerkelijk ingezegend. O ja....en we vermelden natuurlijk ook nog even dat LOOKS weer zorgde voor het mooie bruidskapsel, en dat van moeder en zussen!

Anton en Trudie, we wensen jullie veel geluk!