Trouwerij Rebekka & Hugo / 12 mei 2016

Twee kattukers gaven elkaar vandaag het jawoord in deze prachtige plaats aan zee. Maar voor het zover was gingen we samen op pad naar het oude raadhuis in Wassenaar, voor het eerste gedeelte van de reportage. Een mooie locatie met een mix van fris groen en een sfeervol oud gebouw, waar Rebekka met haar prachtige klassieke satijnen jurk mooi in het plaatje paste! Organist Hugo kon het zelfs op zijn trouwdag niet nalaten om even te genieten van orgelspel op het Van den Heuvel orgel in de Nieuwe Kerk. Met zijn grote liefde naast hem, en onder goedkeurend toezicht van Bach en Cesar Franck, liet hij het orgel juichen! En als je dan uit Katwijk komt...dan hoort een strandfoto er gewoon bij, zeker met zulk weer, dus reden we daar ook nog even langs. Daarna was het toch echt tijd om alle gasten te begroeten en te genieten van een heerlijke lunch. Na de huwelijksceremonie maakten we nog foto's met de daggasten, om vervolgens terug te gaan naar de Nieuwe Kerk, voor de kerkdienst.

Rebekka en Hugo, veel geluk samen!!

 

videografie PDV Media