Trouwerij Marlize & Wilbert / 18 mei 2016

Van zenuwen was bij Marlize geen sprake....deze lekkere nuchter en no-nonsense bruid liet zich alles heerlijk aanleunen! Www.hairstylingzonderschaar.nl was erbij om kapsel en make-up prachtig te stylen! Wilbert kwam Marlize ophalen in een mooie Porsche, en met zo'n auto om in te rijden en je grote liefde naast je, dan kun je alleen maar blijven lachen! Op het terrein van Fort Buitensluis hadden we een heerlijke ontspannen en gezellige reportage, compleet met pauze in het zonnetje ;) Kasteel Weijenburg in Echteld was de mooie locatie waar het huwelijk werd voltrokken, en daarna in de tuin genoten we van champagne en bruidstaart! Foto's met familie en vrienden mochten natuurlijk niet ontbreken, en daarna was het tijd voor de kerkdienst in de naastgelegen Sint Jan de Doperkerk.

Marlize en Wilbert, bedankt dat we bij gezellige dag mochten zijn!