Trouwerij Lianne & Corstiaan / 20 mei 2016

Wat maakt een beetje miezer of regen uit, als je gaat trouwen met de liefde van je leven? Niks! En dat vond het bruidspaar gelukkig ook, want ze straalden volop en genoten van alles. In Waddinxveen waren we vandaag, en terwijl Lianne vakkundig werd opgemaakt en gekapt, was Corstiaan al onderweg met een mooie oude Morgan! We beginnen de reportage in een klein plantsoentje waar alle struiken in volle bloei stonden, een prachtig plekje. En terwijl we daar bezig waren kwam moeder eend met haar kroost rustig voorbij wandelen voor de lens;) Bij het Weegje maakten we ook nog een aantal foto's, waarna het tijd was voor koffie en wat lekkers samen met de daggasten. Voordat de huwelijksceremonie begon, werden de groepsfoto's gemaakt bij de hefbrug. En als mijnheer en mevrouw de Vries liepen ze het stadhuis weer uit, en door naar restaurant Easy Diner voor koffie met bruidstaart! In de Brugkerk werd hun huwelijk kerkelijk ingezegend.

Corstiaan en Lianne, veel geluk samen!