Trouwerij Karolien & Stefan / 19 mei 2016

Want een echt schip noem je geen boot(je) uiteraard, en dat is niet zo gek ook als je het formaat van de Diomedea ziet, het schip van Stefan! En zoals gebruikelijk, werd er van voor tot achter gevlagd. Maar de dag begon in Dordt bij een heerlijke vrolijke bruid, die van zenuwen totaal geen last had. En dat bleef zo, ook tijdens de reportage in de binnenstad van Dordt, bij de havens. Veel gelach, knuffels en vooral veel plezier met elkaar, dat kenmerkt dit bruidspaar, en dat is genieten om foto's mee te maken! Na de reportage vertrokken we naar Zwijndrecht om nog wat foto's te maken bij het schip, en even een broodje te eten. Bij Hotel Ara waren inmiddels alle daggasten aangekomen, en verzamelden zich aan de rivier om het bruidspaar aan te zien komen varen in de watertaxi, een leuke entree! De ceremonie vond ook plaats in het hotel, en aansluitend maakten we foto's met familie en vrienden. Na een heerlijk stuk taart en een toast op het bruidspaar, zat het voor ons erop, en zorgden we thuis verder voor bedankfoto's.

Lieve Karolien en Stefan, we hebben genoten, bedankt dat we erbij mochten zijn!