Trouwerij Jannieke & Peter / 26 mei 2016

Vrolijke zomerkleuren, zowel in het bruidsboeket als in de styling vormden vandaag de entourage voor dit enthousiaste bruidspaar! Het begint bijna normaal te worden, maar ook vandaag was LOOKS aanwezig om de bruid van een feestelijk kapsel te voorzien. En samen met PST Video, legden we de liefde tussen Peter en Jannieke vast op beeld. Hiervoor reden we naar Hof van Moerkerken, een prachtige locatie waar je niet snel uitgekeken raakt! De tijd vliegt altijd voorbij als het bruidspaar heerlijk hun eigen gang gaat, en geniet van elkaar.... Thuis bij Jannieke stond een heerlijke lunch klaar, verzorgt door www.marietcatering.nl, en daarna maakten we foto's met de grote gezellige ploeg daggasten. Officieel getrouwd werd er in het gemeentehuis van Piershil, waarna de kerkdienst plaatsvond in Nieuw Beijerland.

Lieve Jannieke en Peter, blijf vooral genieten van elkaar!