Trouwerij Franka & Arne / 13 mei 2016

Kleurrijke styling, vrolijkheid, enthousiasme, liefde, spontaniteit en veel humor....zo laat de hele dag zich het beste omschrijven! In Zaltbommel werd Arne door zijn moeder in pak geholpen, in hun prachtige toekomstige huis. En met een gave blauwe Dodge uit de jaren '60 ging hij op pad naar zijn bruid. Bij Franks thuis was de tuin in vrolijke zomerkleuren gestyled en stond alles in volle bloei. Een mooie omgeving voor een prachtige bruid! In die mooie tuin maakten we de eerste foto's en ook achter op het terrein van hun bedrijf waren genoeg plekjes! (Tussen die roestige zooi? Aldus de broers van de bruid...) Maar juist dat is zo leuk :)  Het park en de muziektent in Zaltbommel waren de achtergrond voor het tweede gedeelte van de reportage. En met de natuur op zijn best, een vrolijk bruidspaar en twee leuke bruidsdames kun je wel foto's blijven maken, maar ook de daggasten konden niet wachten om dit mooie stel te zien. En wachten moesten ze even....want op de terugweg naar huis kregen ze een lekke band! En omdat wij en de videografen al vooruit gereden waren naar huis om de ontvangst vast te leggen, zat er niets anders op dan dat de bruidegom zelf de band verwisselde! We zijn benieuwd naar de foto's die Franka daarvan met haar mobiel maakte! Het huwelijk werd voltrokken in De verdraagzaamheid in Zaltbommel en daarna werd daar op getoast met champagne en bruidstaart! Na de groepsfoto's vertrokken ze lopend naar de kerk, voor de inzegening van hun huwelijk.

Arne en Franka, bedankt voor een gezellige dag, we wensen jullie veel geluk!