Trouwerij Elze & Frank / 27 mei 2016

Gisteren waren we in Leerdam en Schoonrewoerd, waar we bij Elze thuis de eerste foto's maakten van de reportage. Als je vader een bedrijf handelt in openhaardhout...dan ligt een mooie fotoachtergrond vlakbij! Elze was zo'n heerlijke stralende prinsessenbruid, die samen met haar Frank genoot van hun dag. Op hun gemak, lekker relaxed! Speciaal voor Frank wilde Elza wel even op de vrachtwagen zitten, zijn twee liefdes bij elkaar. De rest van de dag werd er gereden in een sportieve Audi.....ook niet mis! Een oude bunker in de polder vormde een mooi decor voor de verdere foto's en zelfs klaprozen in een stuk gras naast een hoop puin deden het goed als achtergrond. In Leerdam vond de huwelijksceremonie plaats, en daarna genoten we van de lunch bij Elze thuis. Tijdens de kerkdienst zorgden we voor bedankfoto's, en gingen daarna mee naar de feestlocatie Green Village in IJsselstein, waar er werd getoast op het bruidspaar.

Frank en Elze, bedankt voor een gezellige dag!