Trouwerij Annalies & Arjen / 11 mei 2016

Een dag die vroeg begon in Gouda, waar LOOKS al een poosje aanwezig was om kapsel en make-up van de bruid tot in de puntjes te verzorgen. Arjen haalde Annalies op in een witte Jaguar, en samen reden we naar het Houtmanplantsoen voor heerlijke romantische foto's tussen het groen. Om net nog even een andere achtergrond te hebben, reden we daarna door naar het straatje rondom de Sint Jan, dat blijft een mooi plekje! In het mooie stadhuis van Gouda vond de huwelijksceremonie plaats. Als verrassing voor kraamverzorgster Annalies waren er uit de gezinnen waar ze 'gekraamd' had babies en peuters met hun ouders naar het stadhuis gekomen. Na foto's met alle daggasten in het park, was het tijd voor de lunch en aansluitend de kerkdienst.

Arjen en Annalies, blijf zo stralen als vandaag, veel geluk!