Trouwerij Rianne & Pieter-Jan / 1 april 2016

Eigenlijk zijn ze beter bekend als cookie & koekie, zo worden ze door iedereen genoemd en dat roepen ze ook altijd naar elkaar......dus zodoende gingen wij vandaag op pad met de koekjes! Het paste ook echt bij dit spontane, vrolijke bruidspaar! In huize Blom was het al weer vroeg dag voor LOOKS, die weer een geweldig resultaat neerzette met het haar en de make-up van de bruid! En toen de koekies elkaar uitgebreid bewonderd hadden, reden we naar de Hazelhof een schitterende tuin in Rijsbergen. Met veel mooie plekjes, een fijn zonnetje, en een vrolijk bruidspaar wat zelfs op klompen tussen de kippen liep, was het weer genieten. Ondertussen verzamelden alle daggasten zich bij de Kampanje in Hardinxveld en konden we na aankomst genieten van een heerlijke lunch. Hier werd de snelle trouwauto omgewisseld voor een old-time vrachtwagen, en werden zelfs enkele 'vip' gasten vervoerd in een limousine! In het stadhuis van Dordt werden ze dan officieel mijnheer en mevrouw Flach!

Lief bruidspaar, hopelijk blijf je tot je honderdste elkaars koekie!!