Trouwerij Renske & Jaco / 13 april 2016

Lekker relaxed wilden ze het graag....en dat is gelukt! Niet te vroeg uit bed, genoeg tijd voor alles en vooral voor elkaar: check, check en check! En zo begonnen we om half 9 bij de bruid waar Johanna al bijna de laatste hand legde aan het prachtige kapsel van de bruid. Ingevlochten, opgestoken en met gipskruid....een romantisch geheel! En even later stond ze in naar prachtige jurk en met kriebels in haar buik te wachten op haar Jaco. Die eerste blik, dat eerste contact....het blijft zo mooi! Nadat Jaco ook uitgebreid bewonderd was gingen we op pad naar Nieuwpoort voor de reportage. Samen met videografen van deze dag, Henri en Tanja van Digrafium Film & Fotografie, zochten we mooie plekjes, en lieten we de het bruidspaar vooral genieten van elkaar. En Jaco......droeg heel de tijd dapper de sleep van de trouwjurk, en was volgens hem vandaag gepromoveerd van 'rokkenjager naar jurkendrager'!! Intussen waren alle daggasten naar het Arsenaal gekomen om Jaco en Renske te verwelkomen en te genieten van een heerlijke lunch. Na het fotofeestje met familie en vrienden was het tijd voor de huwelijksceremonie, ook in het Arsenaal. Een heel persoonlijke speech van een bevriende ambtenaar, dat geeft net iets extra's aan je dag! En terwijl de hele groep op pad ging naar Nieuw Lekkerland voor de kerkdienst, reden wij naar huis om te zorgen voor bedankkaartjes en ouderboekjes.

Lieve Renske en Jaco, heel veel geluk samen!