Trouwerij Lisette & Martijn / 20 april 2016

In Waddinxveen werd de deur opengedaan door de bruid nog in badjas…..maar een uurtje later stond ze in vol ornaat te stralen in een prachtige jurk toen Martijn aanbelde! Samen vormden ze een prachtig plaatje, en het is zo leuk om te zien dat ze dan hun ogen niet van elkaar af kunnen houden! In de geruisloze moderne Tesla vertrokken we naar de firma Houtex in Waddinxveen, waar we tussen enorme stapels hout en planken een stukje van de reportage fotografeerden. Weer eens heel wat anders, en een leuk idee! Voor het tweede gedeelte reden we naar de Reeuwijkse plassen, voor wat foto’s aan het water. Op weg naar Boskoop, waar het huwelijk plaatsvond stopten we nog even bij de ijssalon voor het favoriete ijsje van het bruidspaar......en daarna waren ze er klaar voor: ja zeggen tegen elkaar in het mooie rosarium, bij het Flora gebouw. Heerlijk in de zon genoten ze daarna van een toast en een lekker stuk bruidstaart. Foto's met familie en vrienden kunnen uiteraard op zo'n dag niet ontbreken, dus daar maakten we ook nog even tijd voor. Daarna was het tijd voor de kerkdienst, in de Brugkerk in Waddinxveen; daar kregen ze de mooie tekst mee uit Psalm 85: Goedertierenheid en trouw ontmoeten elkaar, gerechtigheid en vrede kussen elkaar.

Lieve Lisette en Martijn, we hebben genoten van vandaag, veel geluk samen!