Trouwerij Hanneke & Chris / 22 april 2016

Bij Hanneke thuis troffen we Eveliene van LOOKS aan die van het prachtige haar van de bruid een kunststuk maakte! En hoe handig.....bruidegom Chris woonde een paar huizen verder dus liepen we heen en weer tussen de buren;) Zo dichtbij en dan toch nog moeten wachten....maar toen Chris zijn bruid dan eindelijk zag, was het meer dan de moeite waard! Voor de reportage vertrokken we naar het mooie Woudrichem, voor een heerlijke mix tussen natuur en mooie gebouwen, en natuurlijk om te genieten van de liefde tussen Chris en Hanneke! Vandaag werkten we weer gezellig samen met videografen Henri en Tanja van Digrafium.nl, tot grote tevredenheid! Terug bij het huis van de bruid konden we in het zonnetje genieten van de lunch en maakten we in de tuin foto's met familie en vrienden. In het gemeentehuis van Hardinxveld werden ze officieel mijnheer en mevrouw van Selm!

Chris en Hanneke, we hebben genoten van jullie dag!