Trouwerij Esther & Peter / 15 april 2016

Voor de tweede keer deze week kwamen we bij een bruid kapster Johanna tegen, die er deze keer voor zorgde dat Esther er tot in de puntjes verzorgd uitzag. Toen Peter aankwam kreeg hij de instructie van Esthers broertje dat ie omgekeerd met zijn rug naar de deur moest staan. Daarna kreeg hij een briefje in zijn handen gedrukt, met de volgende instructie: draai je nu maar om......en dat deed hij maar al te graag, want daar stond Esther te stralen! Voor de reportage zouden we een rondje Alblasserwaard doen, prachtig natuurlijk....alleen het wilde het echt niet stoppen met regenen. Dus waren we hartelijk welkom in tuincentrum Zijderveld, waar we droog en warm leuke foto's konden maken. Maar....regen interesseerde het bruidspaar eigenlijk geen spat, dus volgden ze dapper hun plan om met het bootje van opa aan te komen varen bij de daggasten, in Oud Alblas! Bij restaurant de Krom stapten we op de glashopper, voor een rondvaart en een lunch. Met de ambtenaar, en iets later ook de bode, aan boord, werd het huwelijk ook op de boot voltrokken; weer eens heel iets anders! Na een goede vaart stapten we weer aan wal, en omdat het even droog was, maakten we nog even wat foto's bij de Zijdebrug.

Peter en Esther, blijf heerlijk lachen met elkaar, en blijf genieten van elkaar!