Trouwerij Eline & Marius / 29 april 2016

Kou, regen, wind.....het maakt gewoon allemaal niet uit als je gaat trouwen met je grote liefde. Dan straal je van top tot teen, en dat is precies wat Eline en Marius deden! Alsof je bij familie thuis komt, zo voelt het inmiddels bij de familie Verheij! De derde dochter verliet vandaag het ouderlijk huis, en wij mochten daar weer bij zijn, best bijzonder! Kapster Johanna van LOOKS maakte van het lange haar van Eline een mooi bruidskapsel, met gipskruid erin verwerkt. Marius haalde zijn bruid op in een lichtblauwe kever, en zo reden we naar kasteel Dussen voor de reportage. In de mooie hal en de galerijen zijn we begonnen, lekker droog en warm! Toen de regen wat minder werd, liepen we nog even de tuin in van het kasteel, om nog wat van het mooie lentegroen te genieten. In het kleine dijk kerkje van Sleeuwijk vond het huwelijk plaats, en als verrassing speelde de muziekgroep waar Eline in meespeelt een paar mooie liederen......en werd ze uitgenodigd om zelf ook even mee te spelen! Hierna was het tijd voor de lunch en familiefoto's, gelukkig was het precies even droog! Bij de kerk ging juf Eline nog op de foto met alle kinderen uit haar klas, die hun ogen uitkeken....wat was de juf mooi!

Lieve Eline en Marius, bedankt voor een gezellige dag!