Trouwerij Gerianne & Ton / 4 maart 2016

En ook vandaag was LOOKS weer van de partij om de bruid en nog veel meer dames te voorzien van een mooi kapsel. De bruid droeg een mooie blauw gekleurde jurk, die prachtig aansloot bij haar slanke silhouet, en vormde samen met Tom in zijn maatpak een mooi plaatje! Op 'het Land van Belofte' konden we binnen terecht voor de reportage, want buiten wilde het maar niet droog worden. Nou was dat geen straf want deze locatie heeft verrassend veel leuke kamers en hoekjes! In de grote zaal van het landgoed vond ook de huwelijksceremonie plaats, die werd voltrokken door de oom van de bruid. Binnen maakten we ook de foto's met familie en vrienden, waarna er in de gezellige grote huiskamer koffie met iets lekkers klaarstond. Voor ons zat toen de fotografie erop, en zorgden we thuis voor de bedankfoto's.

Ton en Gerianne, veel geluk samen!