Trouwerij Annemarie & Ad / 3 maart 2016

Ondanks de kou liet de lentezon toch flink van zich zien deze dag, die begon in Tienhoven, bij Annemarie thuis. Daar renden broertjes en zusjes al druk heen en weer, terwijl de bruid onverstoorbaar en kalm haar gang ging. Ook LOOKS was weer van de partij, en zorgde voor mooie kapsels bij de dames. Ad kwam aanrijden in een witte MG, en was blij om Annemarie eindelijk in haar mooie trouwjurk te zien! Een heel groot compliment gaat naar de moeder van Ad, die zowel het driedelig kostuum van haar zoon had gemaakt, als ook de trouwjurk van Annemarie!! Regelrecht vakwerk met oog voor detail! Voor de reportage reden we naar de Antiek Achthoven, een kleine maar mooie locatie, zowel binnen als buiten. Omdat oma tijdelijk in het verpleeghuis verbleef en er niet bij kon zijn deze dag, gingen we nog op bezoek bij haar; en dat werd gewaardeerd! Eenmaal terug bij de daggasten maakten we foto's met familie en vrienden, en genoten we van een lekkere lunch. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het gemeentehuis in Ameide, en ook de kerkdienst was in Ameide.

Ad en Annemarie, bedankt voor een gezellige dag waarop we ons thuis voelden!