Trouwerij Elly-Anne & Christiaan / 11 februari 2016

De kapster was druk bezig met het prachtige lange krullende haar van Elly, toen we aankwamen. Gelukkig liet ze het los hangen, gecombineerd met een klein kapsluiertje en een schitterende jurk, vormde het een mooi plaatje! En daar was Chris het helemaal mee eens toen hij ze op kwam halen, in een witte Rolls Royce. Een bruidegom die zijn voorliefde voor snelle moderne auto's opgeeft en kiest voor een auto die zijn bruid zo mooi vond.......als dat geen echte liefde is!! In en om kasteel Dussen maakten we foto's. Koud, maar met een schitterende opkomende zon en lekker droog weer zeker geen straf! En gelukkig konden we binnen in het kasteel weer even opwarmen en ook daar kunnen schitterende foto's gemaakt worden. Ook de huwelijksceremonie vond plaats in het kasteel, maar voorafgaand maakten we op de binnenplaats foto's met alle familie en vrienden. Een gezellige boel met vrolijke mensen, en stoere mannen met dampende sigaren..... Terug in Werkendam stond een heerlijke lunch voor ons klaar, en daarna was het tijd voor de kerkdienst. Voor ons tijd om naar huis te gaan, en te zorgen voor bedankfoto's en ouderboekjes!

Chris en Elly (namen afkorten mocht...) bedankt voor een gezellige dag!