Trouwerij Suzan & Aris / 22 januari 2016

Het was vroeg en donker toen we op pad gingen naar Hardinxveld. Maar in de tuin van de bruid was het al een gezellige bedrijvigheid. Vuurkorven aan, kaarsjes werden aangestoken, alles voor een romantische sfeer....terwijl binnen LOOKS druk bezig was met kapsel en make-up van Suzan. En toen Aris voor kwam rijden in een schitterende Bentley, was ze er helemaal klaar voor! We reden naar het Patriciershuis in Dordrecht, een mooie klassieke locatie aan de rivier. Op het balkon konden we de schitterende zonsopkomst ook vastleggen, in combinatie met een verliefd bruidspaar een prachtig plaatje! Het laatste half uurtje trotseerden we de kou buiten en maakten we nog wat foto's bij de kade. Ondertussen verzamelden daggasten zich in een sfeervolle tent buiten, voorzien van verwarming, mooie decoratie, en heerlijke koffietafel met cupcakes. Alles verzorgd tot in de puntjes door de buurvrouw van de bruid! Na hiervan genoten te hebben, vertrokken we samen met het bruidspaar naar Hei en Boeicop, waar Suzan werkt in de bejaardenzorg. Mooi om te zien hoe het contact is tussen bewoners en verzorgers, in dit geval de bruid! Daarna werd het hoog tijd om naar Kasteel Neerijnen te gaan voor de huwelijksvoltrekking! Aansluitend maakten we nog foto's met familie en vrienden: daarna zat voor ons de dag erop!

Ongetwijfeld gaat het feest in Echteld nog wel even verder: Aris en Suzan, we wensen jullie veel geluk!