Trouwerij Anne-Linde & Bram / 20 januari 2016

Al vroeg waren we te vinden op Goeree-Overflakkee, bij de bruidegom in Stellendam. Toen we aankwamen was ie net klaar met zijn ontbijt.....een bord bami!! Afijn, je kan maar een flinke bodem in je maag hebben, en vol energie ging hij dan ook op pad naar zijn bruid Anne-Linde. Daar was het nog iets vroeger dag, en werd Anne-Linde onder de vakkundig handen van Willemieke van www.hairstylingzonderschaar.nl, een stralende bruid! Het werd net licht toen we in Goedereede aan de slag gingen met de reportage; en wat is het toch leuk om te merken dat na een paar minuten alle spanning en zenuwen wegvallen en het bruidspaar echt gaat genieten van elkaar. In Ouddorp maakten we foto's op een leuke locatie, het oude RTM station waar o.a. een oude stoomtrein klaarstond. Op de Mekkerstee, ook in Ouddorp, vond de huwelijksvoltrekking plaats, en maakten we daarna foto's met familie en vrienden. Hierna was het voor ons tijd om het bedankkaartje te maken en af te laten drukken, en af te leveren op de feestlocatie in Bruinisse.

Bram en Anne-Linde, we hebben genoten van jullie gezelligheid, bedankt voor een leuke dag!